WORDPRESS VERKKOSIVUT

WEB DESIGN • DEVELOPMENT • SECURED HOSTING

Toteutamme monipuolisemmatkin verkkosivukokonaisuudet asiakkaidemme toiveiden mukaisesti

Tarkoittaisiko kotisivusi päivittäminen sitä, että menettäisit monta arvokasta tuntia päivästäsi? Tai mikä vielä pahempaa, ulkoistetun verkkovastaavan puheluita ja uusia laskuja? Me LaamaFusionilla ymmärrämme, että verkkosivuston pitkäaikainen menestys riippuu viime kädessä henkilöstön panostuksesta ja osallistumisesta. Siksi luomme kustomoituja  taustajärjestelmän sisällönhallintajärjestelmiä, jotka helpottavat sinun tai tiimisi päivitysten tekemistä ja olemassa olevien sisältöjen ja kuvien muokkaamista. Tämä kaikki tehdään hyödyntämällä WordPressiä, suosituinta sisällönhallintajärjestelmää (CMS = content management system).

Kätevän laskurimme avulla voit helposti laskea haluamallesi projektille kustannusarvion sekä lähettää toteutuspyynnön.

Arvostettujen asiakkaidemme

Valmiita projekteja

EI DRAAMA LAAMAA

SUUNNITTELUPROSESSI

Jokaisen verkkosivuston tavoitteena on houkutella kävijöitä. Ensisijaisena tavoitteena on luoda tehokas ja sulava asiakaskokemus. Tämän saavuttamiseksi jaamme projektimme neljään vaiheeseen.

Yli 10 vuotta kestäneen WordPress-kokemuksen ansiosta verkkosuunnittelijamme ja kehittäjämme toteuttavat korkealaatuisia verkkosivustoja, jotka on optimoitu suorituskykyyn.

Yhdistämme yksittäisen suunnittelijan ja suuren toimiston välisen kuilun; Toimimme toimiston tavoin laajan erikoistumisalueen ja asiakastuen suhteen, mutta hinnoittelumme ovat yleensä suurta toimistoa edullisempia.

UX WEB- strategia

Strategia on projektiemme perusta. Sivustosi kohdekävijöiden roolia koskevan tutkimuksen avulla voimme luoda verkkosivuston, joka tuottaa tuloksia.

Yksilöity web design

Yksilöidyllä suunnittelumallillamme on selkeät edut. LaamaFusion-verkkosuunnittelijamme ovat perehtyneet Mobile-Wise-suunnitteluun ja käyttökokemukseen (UX= user experience).

WORDPRESS- kehitys

WordPressin avulla sivustosi voi kasvaa yrityksesi mukana. Meillä on yli 10 vuoden kokemus WordPressistä ja syvällinen tieto WP-ekosysteemistä.

WORDPRESS ylläpito

Valitettavasti verkkosivustojen turvallisuus on merkittävä asia. Ylläpito- ja turvapalvelumme on paras tapa suojata läsnäolosi verkossa.

Miksi WordPress?

Koska yli 30% Internetin verkkosivustoista käyttää WordPressiä – WordPressillä on suurin kehittäjäyhteisö.

Tämä tarkoittaa, että työkaluja ja laajennuksia on jo kehitetty, jotka ovat helposti integroitavissa yrityksesi verkkosivustoon. Uskomme, että avoimen lähdekoodin CMS  (sisällönhallintajärjestelmä), kuten WordPress, on parempi vaihtoehto kuin yksinoikeudella toteutettu CMS. Avoimen lähdekoodin CMS tarkoittaa, että sinun ei tarvitse luottaa yhteen toimistoon tai freelanceriin verkkosivustopäivityksissä. WordPress antaa yrityksellesi mahdollisuuden toimia ilman ylimääräisiä rasitteita.

WORDPRESS TURVATTU HOSTING & KUNNOSSAPITO

Valitettavasti verkkosivustojen turvallisuus on merkittävä asia. WordPress on melko altis hakkeroinnille, jos sivustoa ei ylläpidetä ja päivitetä kunnolla.

Olemme sitoutuneet suojaamaan verkkosivustoasi pitkällä aikavälillä 7 kohdan turvaprotokollallamme.

7 kohdan turvaprotokolla

Scroll to Top